Aina kun minulla menee hitusenkin paremmin, en muista kirjoittaa. Nyt on siis tultu taas paremmasta hieman takaisin, alaspäin siis. Hetken ajan tuntui kuin suhde olisi yhtäkkiä kuin taikasauvan heilautuksesta virkistynyt ja herännyt uuteen eloon. Kuin se olisi alkanut uudestaan, aikaisempaa hellempänä, intohimoisempana ja kauniinpana.

No, äkkiä se tunne taas katosikin. Jo alkoi miesten sadan metrin juosujen aikoihin toisen pärstä taas oksettaa, Ja nyt ihan kunnolla. Miksi sillä on tuollainen tukka? Miksi sen nenä ei sovi ollenkaan sen päähän? Miksi se sanoo taas kaikkea typerää? Miksei se voi käyttäytyä aikuisemmin? Yök, miten vetelä ihminen. Hyi,miten luotaan pois työntävän näköinen.

Ja nyt taas samat kuviot ja mietinnän mielessä.Flunssaakin pukkaa päälle.Olen kai henkisesti niin rätti että olen altis kaikille pöpöillekin. 

Haluaisin seksiä. Kunnon seksiä. JOnkun komea kanssa. Jonkun jota oikeasti haluan. Jonkun, jolta haluan repiä vaatteet pois päältä jo hississä. Tai jo ennen hissiin menoa.

 

Haluan intohimoa!!!!!!!!!