Nyt minä olen sen päättänyt, tämän vuoden puolella muutan ulkomaille ainakin viideksi kuukaudeksi. Vaihtoehtoja on useampi.

1. Lähden vaihtoon Ranskaan lukuvuodeksi.Opin kieltä, tutustun ihmisiin, seikkailen ja opiskelen juuri sen mitä on pakko. Viimeinen johtuu siitä, että kaipaisin taukoa opiskeluun. Jos toteutan tämän vaihtoehdon, keäsn painan töitä hikihatussa kuin hullu, jotta saan mahd. paljon rahaa reissailuun.

2. Lähden au pairiksi. Tämä edellyttää sitä, että löydän rennon ja avoimen perheen, joka ei omista vapaa-ajan menoistani vältä. Semmoinen  on ehkä jo löytynyt Sveitsistä. Vaikuttaa aivan täydelliseltä paikalta ja perheeltä. Soittoa odotellessa... Tämä alkaisi toukokuussa(ihan kohta!!!) ja kestäisi ainakin syyskuun loppuun saakka. Kolme pitkää päivää töitä, yksi normi ja sitten 3 vapaata. Aika bueno, ehtis reissailee. Vois käydä ainakin Ranskassa, Itä-Vallassa, Saksassa ja ehkä Italiassa sekä Espanjassakin. Kuulostaa kivalta.

3. Lähden reppureissailemaan, suuntana itä kohteena yksi sun toinen paikka siellä:) Tämä olisi kaikista houkuttelevin vaihtoehto tällä hetkellä. Joutuisin ottamaan itsestäni ja uskalluksestani mittaa, mikä ois aika hyvä juttu. Tähän tartteisin kyllä seuraa, sillä yksin en uskalla tai haluakaan lähteä.

Mutta joku näistä se tulee olemaan. Se on nyt päätetty. Minä lähden valloittamaan maailman:)